Start to Trailrun Clinics

DE HAARRIJN TRAIL ‘START TO TRAILRUN CLINICS’ -is er voor iedereen!

Heb jij al enige hardloopervaring én je wilt weleens een trailrun proberen of je hebt je net voor jouw eerste trail ingeschreven? Maar je vraagt je af hoe je zoiets moet aanpakken? Dan hebben wij de oplossing voor jou: de Haarrijn Trail ‘Start to Trailrun clinics!

Athletic Point Events biedt jou de mogelijkheid aan om je goed voor te bereiden op de Haarrijn Wintertrail 2019 tijdens de Haarrijn Wintertrail Trail ‘Start To Run Trail Clinics. Je hebt de keuze uit de zaterdag- en of de zondagochtend.

De Haarrijn Wintertrail ‘Start To Run Trail Clinics bereiden jou in 7 weken voor op het lopen van de Haarrijn Wintertrail 2019!

Met deze clinic van Athletic Point leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier te trailrunnen. De clinic duurt zes weken en in de zevende week ben je, afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, klaar voor de trail van de Haarrijn Wintertrail.

En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

WAT LEER JE IN EEN ‘start to trailrun’sessie?

Een training duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker trailrunnen volgens het 6-weekse Start to Trailrun-trainingsschema. Je oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. Daarbij krijg je nog meer handige informatie over trailrunning schoenen en -kleding, over eten en drinken als trailrunner. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt blijven oefenen. Of maak een afspraakje met één van je nieuwe (hardloop)maatjes!

DATA

Je kunt op 2 momenten komen trainen: zaterdag-of zondagochtend van 9:00 uur tot 10:30 uur op de navolgende data:

ZATERDAG: 26-10, 2-11, 9-11, 16-11, 23-11 en 30-11

ZONDAG: 27-10, 3-11, 10-11, 17-11, 24-11 en 1-12

LOCATIE: Hoeve Wielrevelt, Thematerweg 10, 3455 SN, Haarzuilens

Wat krijg je voor € 45,00?

  • 6 weken trailtraining op zaterdag- of zondagochtend in een natuurgebied
  • Begeleiding en tips & trucs van een professioneel trainer van Athletic Point
  • Trainingsschema voor 6 weken zodat je doordeweeks voor jezelf kunt doortrainen!

DUS NA 6 WEKEN start to trail run clinics:

  • loop jij jouw eerste trail
  • ken je jouw tempo
  • heb je de juiste loophouding en techniek
  • heb je loopmaatjes
  • kun je alleen verder (maar dat kan dus ook samen!)

En oh ja: iedereen die al enige hardloopervaring heeft kan het! Twijfel je nog of het iets voor jou is? Ga dan gewoon de eerste training meedoen om te proeven of het wat voor jou is. Daarna besluit je of je definitief mee gaat doen. Leuker kunnen wij het niet maken, wel gemakkelijker!